Psychological, Romance, Thriller

JIYOUNG – Chapter 05.5

Title: JIYOUNG
Author: Fanneey and Fadhilah
Genre: Thriller, Psychological, Romance
Rating: NC+17
Length: Series
Pairing(s): Doojoon/Sooyoung, Suga/Jiyoung, Suga/Suzy.
Cast(s): Choi Sooyoung [SNSD], Yoon Doojoon [BEAST], Bae Suzy [Miss A], Kang Jiyoung, Min Yoonki [BTS], Park Jimin [BTS], Kim Taehyung [BTS].
Summary: Choi Sooyoung mengakhiri masa mengajarnya dengan menyelidiki fakta kematian para siswi yang mengerikan.

Jiyoung-poster

Continue reading “JIYOUNG – Chapter 05.5”

Friendship, Humor, Romance

Maniac

Maniac

Maniac

Written by Winterchan (@gelshaa)

Choi Sooyoung, Lee Jinki (Onew)

Oneshot | 9094 words

Romance, Friendship, Slight Comedy

Rated T

Plot and Graphic © Winterchan

Because I love people who loves chicken as much as I do.”

Warning: This is going to be pretty long.

***

  Continue reading “Maniac”

Friendship, Link

Fake Friend – Prequel of Knock … Knock …

Fake Friend

FAKE FRIEND

Written

luckyspazzer

Starring

Hwang Miyoung Girls’ Generation and Choi Sooyoung Girls’ Generation

Genre

Friendship, Sad, Angst

Length

Ficlet

Rating

PG – 16 

Quotes

“Jadi …, semua kebaikanmu … itu hanya topeng?” – Sooyoung Choi

Note

Well, aku tahu bahwa sebagian dari kalian dapat menduga akhir dari kisah ini. Fake Friend membawa kalian ke tragedi persahabatan Miyoung dan Sooyoung, yang awalnya warna-warni menjadi hitam-putih. Disini mungkin akan menjelaskan tentang Miyoung…. Sekian dulu, terimakasih ^^

Copyright © 2014 luckyspazzer

FAKE FRIEND

more …

Drama, Family, Fluff, Humor, Hurt, Link, Romance, Sad

빵 사랑과 꿈 (Bread Love And Dreams) – Part 1

pr-by-yunilolipop-1-psd2

Author: Kang Eun Kyung (Penulis Naskah Bread Love And Dreams)

Penyusun: yunilolipop

Posted By: borayoung

Genre: Romance, Comedy, Hurt, Sad, Drama, Fluff

Rating: G

Cast:

Jonghyun CN BLUE as Kim Tak Go

Sooyoung SNSD as Yang Mi Sun

Im YoonA as Shin Yoo Kyung

Kris Wu as Goo Ma Joon

Other Cast:

Siwon as Goo Il Joong

Yuri as Seo In Sook

Yesung as Han Seung Jae

Hwang Miyoung (Tiffany) as Kim Mi Sun

Donghae as Yang In Mook

Jessica as Oh Young Ja

Lee Sunkyu as Goo Ja Rim

Victoria as Goo Ja Kyung

Find It By Yourself

Disclaimer: Ini merupakan drama populer tahun 2010 lalu dan Author berinisiatif membuat ulangnya dengan sedikit perubahan mungkin? Tapi adsa dasar untuk pembuatan ff ini. Karena ada salah satu readers Author yang komen di salah satu ff author dan bilang pengen banget ff Jongyoung [Jonghyun-Sooyoung] Jadi dengan senang hati dan karena aku udah lama gak bikin ff Jongyoung jadi pengen buat dech hehehe^^ Ok dari pada lama-lama langsung aja yok kita liat para cast dan karakternya^^

More

Psychological, Romance, Thriller

Jiyoung – Chapter 04

Jiyoung-poster

Title: Jiyoung

Author: Fanneey and Fadhilah

Genre: Thriller, Psycological, Romance

Rating: PG – NC+17

Length: Chaptered

Pairing: Crack

Cast(s): Choi Sooyoung [SNSD], Yoon Doojoon [BEAST], Bae Suzy [Miss A], Kang Jiyoung [KARA], Min Yoonki [BTS], Park Jimin [BTS], Kim Taehyung [BTS], Choi Sulli [f(x)].

Summary: Choi Sooyoung mengakhiri masa mengajarnya dengan menyelidiki fakta kematian para siswi yang mengerikan.

Warning: Full of typos, death characters, NO CHILDREN ALLOWED! Continue reading “Jiyoung – Chapter 04”

Angst, Friendship, Hurt, Romance, Sad

Neverland – Part 1

neverland

Neverland

Staring by Choi Sooyoung | Kris Wu | Other

With Felling Angst | Sad | Friendship | Little humor | Other

Ratted to PG

As Long as Serries

Storyline © hananhee and Poster © Borayoung

Don’t be Silent reader, Don’t be Plagiat

 Warning : Typo Everywhere, Other post in here

“Dan aku baru menyadari bahwa sesungguhnya keindahan Neverland hanya ada di dalam angan, di dalam harap, dan hanya ada di dalam ilusi.” –Choi Sooyoung

Happy Reading, and leave your comment.

.

Hananhee Present

.

  Continue reading “Neverland – Part 1”