Friendship, Marriage-life, Romance

Mr. and Mrs. Huang – Chapter 2

i

Mr. and Mrs. Huang

by

Jung Minrin (@reddsky_10)

transformed from Idwinaya

SNSD Sooyoung || EXO-M Tao || SNSD Yuri || EXO-M Kris

EXO-K Suho || SNSD Sunny || 2NE1 CL || CN Blue Yonghwa || TVXQ! Changmin

Super Junior Siwon || f(x) Sulli

Length : Mini Series || Rating : PG-15 || Genre : Romance, Friendship, Marriage Life

Disclaimer :

The casts are not mine, but the plot is truly mine

So, don’t dare to take it without my permission

Inspired by :

Mr. and Mrs. Smith (film) and Dating Agency : Cyrano (K-drama)

Warning!

Age Manipulation!

Note :

Sebenernya, aku udah terlanjur janji buat post ff ini beberapa hari yang lalu. Tapi, karena penyakitku nggak bisa diajak kompromi dan aku masih harus ikutan reuni keluarga dadakan, akhirnya publishnya harus diundur beberapa hari /bow/

Aku putusin buat update ff ini duluan, karena banyak yang minta ff ini buat di-update duluan.

Yang mau baca ff ini, aku saranin dengerin Crazy Love-nya DBSK. Sumpah, asyik banget. Aku aja nulisnya sambil jejingkrakan (emangnya bisa? -_-) Yah, intinya begitulah -_-v

Oke, tanpa banyak bicara, aku ucapkan,

Selamat membaca ^^

.

we do have some secrets

-Mr. and Mrs. Huang-

.

Perjanjian Pernikahan

1. Huang Zhi Tao bersedia membantu Choi Sooyoung dalam bentuk apapun tanpa meminta balasan sedikitpun selama terikat dalam pernikahan.

Read More…

Advertisements
Uncategorized

Maybe Baby

Maybe Baby

An Alternate Universe Fanfiction

Maybe Baby

by

Jung Minrin (@reddsky_10)

transformed from Idwinaya

SNSD Sooyoung || EXO-K Suho

SNSD Tiffany || DBSK Changmin || Super Junior Siwon || SNSD Yuri || EXO-M Kris || f(x) Sulli || EXO-M Tao

Length : Longshot -_-v || Rating : PG-17 || Genre : Romance, Fluff, Family, Sad, Marriage Life

Author Note :

I tell you, it’s a longshot, anyway. It’s the longest fic I’ve ever write.

And, please notice the rating of this fic ^^

The rest, happy reading to you all!
.

there is no inadvertence in this life

-Kim Joonmyeon-

Continue reading “Maybe Baby”

Fluff, Romance, Sad

It’s Raining

It's Raining

An Alternate Universe Fanfiction

“It’s Raining”

by

Jung Minrin (@reddsky_10)

transformed from Idwinaya

SNSD Sooyoung || EXO-K Suho || DBSK Changmin

Length : Ficlet || Rating : G || Genre : Romance, Fluff, a little bit Sad

Disclaimer :

The casts are not mine, but the plot is truly mine

So, don’t dare to take it without my permission

Note :

Well, ff ini sedikit banyak adalah hasil curhatanku lagi *lirik A Glass of Lemon Tea*

I take Sooyoung-Suho again ^^ Readers boleh menganggap ini masih ada sambungannya dengan Serendipity, soalnya setting dan penokohannya mirip sama Serendipity. Tapi bagi yang belum baca Serendipity pun nggak akan ngaruh kok.

Bagi yang bersedia nyempetin buat baca ff hasil curhat abalku ini, aku ucapkan,

Selamat membaca!

.

and I found you in a heavy rain…

Continue reading “It’s Raining”

Friendship, Marriage-life, Romance

Mr. and Mrs. Huang – Chapter 1

Huang Family

Mr. and Mrs. Huang

by

Jung Minrin (@reddsky_10)

transformed from Idwinaya

SNSD Sooyoung || EXO-M Tao || SNSD Yuri || EXO-M Kris

EXO-K Suho || SNSD Sunny || Super Junior Siwon || f(x) Sulli

Length : Mini Series || Rating : PG-15 || Genre : Romance, Friendship, Marriage Life

Disclaimer :

The casts are not mine, but the plot is truly mine

So, don’t dare to take it without my permission

Inspired by :

Mr. and Mrs. Smith (film) and Dating Agency : Cyrano (K-drama)

Warning!

Age Manipulation!

Note :

Datang sesuai janji :) FF ini di-update sebelum AS-nya Serendipity.

Ya sudah, tanpa banyak bicara lagi, aku ucapkan,

Selamat membaca ^^

.

we do have some secrets

-Mr. and Mrs. Huang-

Continue reading “Mr. and Mrs. Huang – Chapter 1”

Family, Romance, Sad

Beautiful Sins – Prologue

Beautiful Sins

Beautiful Sins

by

Jung Minrin (@reddsky_10)

Super Junior Siwon || SNSD Sooyoung || etc.

Length : Mini Series || Rating : PG (only for prolog) || Genre : Romace, Family Marriage Life, Sad

.

BEAUTIFUL SINS :

Prologue

.

Apakah kau pernah melakukan sebuah dosa? Sebuah dosa yang teramat besar, yang bahkan kau tak yakin bisa memaafkan dirimu sendiri?
Continue reading “Beautiful Sins – Prologue”

Family, Friendship, Romance, Sad

Extraordinary Love – Chapter 3B

extraordinary-love-jungminrin-done

Extraordinary Love

Chapter 3 – Dilemma

by

Jung Minrin (@reddsky_10)

transformed from Idwinaya

SNSD Sooyoung || EXO-M Tao || SNSD Yuri

SNSD Tiffany || EXO-M Kris || f(x) Victoria || EXO-M Luhan || EXO-K Kai || SNSD Yoona

Length : Mini Series || Rating : PG || Genre : Romance, Family, Friendship, Sad

Inspired by :

Bukan Cinta Biasa by Afgan

Note :

Maaf terlambat!! Minyu masih rewel :3

Buat seluruh pembaca setia ff ini, selamat membaca ^o^

Semoga kalian puas dan terhibur ^^

.

our love is an extraordinary love. and this is my confession…

-Huang Zhi Tao-

Continue reading “Extraordinary Love – Chapter 3B”